Alex Bodi a dus o viață dublă când era cu Bianca Drăgușanu!

 

Alex Bodi a dezvăluit că a înșelat-o pe fosta soție Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu. Timt de 3 luni, omul de afaceri și-a împărțit viața cu cele două femei.

 

În cadrul unei emisiuni TV, Alex Bodi a recunoscut că a fost o perioadă de trei luni atât cu Iulia Sălăgean, fosta sa soție cu care are un copil, cât și cu Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a rememorat cum s-au întâmplat lucrurile acum trei ani.

 

”Eu am cunoscut-o pe Bianca în 2018, în august, la Mamaia, ea fiind cu fostul ei iubit în momentul de față, am început să vorbim, am ajutat-o cu o chestie, ulterior am început să ne vedem și da, am început o relație, asta în septembrie”, apovestit Alex Bodi.

 

Viața dublă a durat până în luna septembrie, când afaceristul a decis să divorțeze de soție și să rămână alături de Bianca Drăgușanu. ”Eu de fosta mea soție am divorțat în noiembrie. În 2 luni jumătate, trei am fost împreună, dar eu eram căsătorit”.

 

Relația dintre Alex și Bianca a fost una tumultoasă, marcată de numeroase scandaluri. S-a ajuns inclusiv la violență fizică, după cum a recunoscut afaceristul în cadrul aceleiași emisiuni, sugerând că a bătut-o pe Bianca din cauza geloziei ei excesive. ”Nu am nicio scuză, adică să compar forța mea, un bărbat de 110 kg cu o femeie, dar ca să recurg eu să dau într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, dar un om calm, un om la locul lui care nu-și doresc scandal sau violență trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal ca să recurgă la așa ceva.Majoritatea ceruturilor noastre au fost din cauza geloziei și într-adevăr și ea sărea la bătaie, iar eu încercam să o opresc, eu n-am făcut nicio pasiune să dau în ea sau doamne ferește”.

 

Cânds-a încheiat idila cu Bianca, Alex Bodi s-a cuplat cu Daria Radionova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest