De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu: „Au existat o sumedenie de provocări!”

 

După ani buni, Alex Bodi a mărturisit de unde porneau scandalurile cu Bianca Drăgușanu și cum au escaladat acestea până s-a ajuns la violență fizică.

 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una extrem de tumultoasă, în care scandalurile dintre cei doi erau la ordinea zilei. Alexandru Bodi a spus că certurile dintre cei doi aveau tot timpul ca punct de plecare gelozia excesivă a femeii. El a precizat că nu s-a întâmplat vreodată să o lovească el primul pe Bianca, ci riposta când aceasta ridica palma. Insuportabile I s-au părut lui Alex Bodi înjurăturile și jignirile femeii. El a spus că regretă că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, dar aceasta l-a urcat pe culmile disperării, cel puțin în două rânduri.

 

”Nu am nicio scuză, adică să compar forța mea, un bărbat de 110 kg cu o femeie, dar ca să recurg eu să dau într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, dar un om calm, un om la locul lui care nu-și doresc scandal sau violență trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea ceruturilor noastre au fost din cauza geloziei și într-adevăr și ea sărea la bătaie, iar eu încercam să o opresc, eu n-am făcut nicio pasiune să dau în ea sau doamne fereste”, a spus Alex Bodi într-o emisiune TV.

 

Alex Bodi a mai precizat în cadrul emisiunii că nu are nicio scuză pentru ceea ce a făcut și îi pare rău: ”Am avut două episode în care pot spune că a existat violență între noi, pentru că ea m-a lovit prima și jignea și înjura, repet, nu există scuză și chiar îmi pare rău de chestia asta, nu am avut antecedente”.

 

Întrebat cum se numește un bărbat care lovește o femeie, Alex Bodi a spus: „Să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider bărbat când lovesc o femeie şi nici nu ma satisfacţie. Tot echilibrul se rupea când vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă. Dacă ea ştia că eu sunt o persoană colerică de ce nu voia să evite lucrurile acestea? Dacă vrei să stingi un foc, pui apă, sub nici o formă benzină.Eu nu accept înjurăturile. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea, care a murit. Da, recunosc şi o spun încă o dată, nu mă pot numi bărbat că am bătut-o. Da, îmi pare rău şi ei îi pare rău, că am mai vorbit după”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest