Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar. Prima reacție a avocatului în direct la Antena Stars: „Acum putem vorbi de o lipsă a unei trimiteri în judecată a lui Alex”

 

Veste imensă pentru afacerist, care scapă să dea cu subsemnatul la secția de poliție unde era arondat. Radu Marinescu, apărătorul său, consideră că e o victorie important și se află acum în expectativă, să vadă dacă această decizie va fi contestată.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Radu Marinescu, apărătorul omului de afaceri, a oferit detalii despre decizia instanței prin care acesta scapă de controlul judiciar și implicit de restricțiile ce decurgeau din aceasta. Judecătorul care se ocupa de caz a decis să restituie întregul dosar la Parchet, iar controlul judiciar a fost revocat.

 

„O veste bună pentru Alex, o veste bună pentru apărare și într-adevăr o victorie importantă. Judecătorul a decis să restituie întregul dosar la Parchet pentru refacerea actului de sesizare și pentru a se refacea acea parte a dosarului în măsura posibilităților, care a fost deființată de judecător”, a mărturisit Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi, în cadrul emisiunii Star News.

 

Rezultă că Alex Bodi și-a recăpătat libertatea de mișcare. Avocatul afaceristului a ținut să precizeze că decizia poate fi contestată. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își trăiește viața fără restricții datorită celor stabilite de judecător.

 

„În momentul de față putem vorbi de o lipsă a unei trimiteri în judecată a lui Alex Bodi. De asemenea s-a revocat controlul judiciar în ceea ce-l privește pe Alex, asta înseamnă că judecătorul a decis să nu mai existe niciun fel de restricții în ceea ce privește libertatea de mișcare a lui Alex. Vom vedea mai departe dacă se va formula o contestație, care este și opinia instanței superioare”, a adăugat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest