Alex Bodi, adevărul despre presupusa idilă din Monaco, după despărțirea de Bianca Drăgușanu! I-a fost hackerit Instagram-ul!

 
+3 click pentru
galerie

După ce s-a vehiculat că Alex Bodi se relaxează la Monaco, alături de o domnișoară misterioasă pe care o cunoaște chiar de pe vremea căsătoriei cu fosta soție, iată că, în exclusivitate pentru Spynews.ro, afaceristul a spus care este adevărul despre presupusa idilă, cât și despre ce s-a întâmplat cu contul său de instagram.

În urmă cu puțin timp, Spynews.ro a prezentat în exclusivitate faptul că Alex Bodi se află la Monaco, în compania unei domnișoare focoase. Contactat reporterii publicației menționate anterior, afaceristul a dezvăluit că s-au terminat zilele de relaxare și a trimis o imagine care ilustra faptul că acesta se afla pe aeroport, alături de bunul său prieten, Josip.

Adevărul despre presupusa idilă din Monaco

Alex Bodi a ținut să infirme faptul că el ar fi fost în compania vreunei domnișoare și mai mult decât atât, afaceristul a declarat că nu are nicio legătură cu femeia despre care s-a vehiculat că ar fi fost în compania afaceristului în ultimele zile.

I-a fost închis contul de instagram

Cât despre contul de instagram, Alex Bodi a dezvăluit că încă nu știe de ce i-a fost închis, mai ales că tot conținutul pe care l-a publicat de-a lungul timpului nu a încălcat niciun termen sau condiție a platformei.

„Nu înțeleg de ce mi-a fost închis contul sau raportat, pentru că nu pun poze obscene, nu pun poze care să încalce regulile Instagram-ului. Nu știu de ce s-a întâmplat asta”, ne-a declarat, în exclusivitate, Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest