Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane și proxenetism! Prima reacție a afaceristului: „Nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu!”

 

Cutremur în showbiz! Vedeta, ce va trebui să stea după gratii în următoarele 30 de zile, nu este deloc de acord cu decizia magistraților. Alex Bodi și-a spus punctul de vedere într-un live pe rețelele sociale.

 

Luni, Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost inițial trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, după ce fosta sa soție, Iulia Sălăgean l-a denunțat în septembrie anul trecut. Pedeapsa a fost schimbată în arest la domiciliu, iar acum, la un an distanță, după două ore de audieri, judecătorii au decis, din nou, ca Alex Bodi și celelalte persoane implicate în acest caz să stea după gratii timp de 30 de zile.

Pe rețelele de socializare, Alex Bodi și-a expus punctul de vedere cu privire la arestarea sa în fața urmăritorilor. El consideră că decizia judecătorilor este prea dură, că ar fi fost mai potrivit să primească un avertisment ori arrest la domiciliu.

 

Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurle astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu”, a spus Alex Bodi într-un live în mediul online.

 

El susține că magistrații au luat această hotărâre întrucât nu s-a putut prezenta la un termen din cauza problemelor medicale. Afaceristul susține că a adus adeverință medicală care să ateste că starea lui de sănătate era precară și nu-I permitea deplasarea la instanța de judecată.

 

„Am specificat exact motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta, am trecut și peste altele mai grele. Partea proastă este că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați. (...) Sper că am lămurit chestia asta, să nu fie sau să existe alte speculații. să nu se interpreteze că aș fi făcut sau că s-ar fi redescoperit ceva rău de mine, că am alte capete de acuzare sau că au apărut probe noi. Este doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, unde am avut obligația, dar am avut motiv justificat. Există actele medicale depuse, dar se pare că nu a fost suficient. În fine, un episod nou din viața mea, altă bătălie pe care o s-o câștig”, a mai fostul soț al Biancăi Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest