Alex Bodi, atac subtil la adresa Biancăi Drăgușanu după despărțire: „Unul te lasă, altul te ia”

 
+2 click pentru
galerie

La câteva zile de la despărțirea bombă din showbiz, Alex Bodi îi aruncă săgeți Biancăi Drăgușanu, semn că separarea a produs, din nou, dezamăgiri dureroase între cei doi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au decis să își spună „Adio” exact în ziua în care au împlinit doi ani de când au început controversata poveste de dragoste. Nu puține au fost dățile în care cei doi s-au împăcat, după ce s-au despărțit, însă acum, se pare că nu mai există cale de întoarcere.

Iar asta pentru că blondina a stârnit valuri după ce a publicat pe contul său de socializare imagini în care ar fi etichetat un alt bărbat, gest care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor. Și, așa cum era de așteptat, nici Alex Bodi nu a putut rămâne indiferent la gestul făcut de fosta soție pe care l-a comentat, după ce a fost „stârnit” de un fan.

„Și ce mai dramatizacă ce ai făcut tu. Ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul. Unde este demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă.” a fost comentariul admiratorului lui Alex Bodi.

Fără să ofere prea multe detalii despre sentimentele care îl încearcă acum, afaceristul a ținut doar să precizeze că „așa este în iubire”, continunând cu „unul te lasă, altul te ia”. Și mai mult decât atât, mesajul lui Alex Bodi s-a încheiat cu urări de bine pentru Bianca Drăgușanu: „Îi doresc să fie fericită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest