Alex Bodi, atacuri subtile la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce contractul pe care l-a semnat îl împiedică să îi facă scandal!

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să îsi mai dea o șansă, după divorțul controversat, dar nu oricum, ci după ce au stabilit clauzele unui contract „de împăcare” pe care l-au și semnat. Se pare că cei doi au anticipat că va mai urma o despărțire, astfel au vrut să își asigure spatele, ca istoria să nu se repete.

În contractul de confidențialitate semnat este specificat faptul că dacă unul dintre cei doi vor da informații care i-ar putea dăuna celuilalt partener, atunci trebuie să scoată bani grei din buzunar, pentru a-i plăti daunele morale.

„Sunt niște clauze care va trebuie păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, spunea Bodi după împăcare.

Astfel că dacă nu poate dezvălui din ce cauză s-au despărțit, Alex Bodi a găsit o altă soluție. Afaceristul a publicat o serie de imagini pe instagram-ul său, cu descrieri care păreau că țin locul unor atacuri subtile la adresa fostei soții. „Nu renunța la fericirea ta, doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el” a fost unul dintre mesajele scrise de afacerist.

Mai mult de atât, se pare că cei doi iar nu se mai urmăresc pe conturile de socializare și au luat-o, din nou, pe căi separate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest