Alex Bodi, cu iubita și fetele în Dubai! „Se înțeleg foarte bine”

 

Afaceristul își serbează ziua de naștere în Emiratele Arabe Unite, alături de cele mai importante persoane din viața sa.

 

Alex Bodi este împreună cu Ema Uta și cu fiicele lui în Dubai, acolo unde astăzi își va serba ziua de naștere. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, din Orașul Bogaților, omul de afaceri a mărturisit că trece printr-o perioadă excelentă, atât în plan sentimental, cât și în ceea ce privește business-urile sale.

 

„Deocamdată rămân în Dubai câteva zile. E ziua mea mâine și mi-am chemat niște prieteni mai apropiați, mi-am adus fetițele cu mine și o să sărbătoresc aici deocamdată. A fost un pic dificil să vină (n.r. fetițele), dar până la urmă au reușit. Sincer, pentru mine, să fiu cu fetele mele, să fiu sănătos, să meargă lucrurile în continuare este cel mai important lucru. Este ceea ce contează, recunoștină și mulțumire lui Dumnezeu”a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

 

Afaceristul a menționat că Ema Uta se înțelege perfect cu fetițele lui: „Îi plac copiii și fetele o plac pe ea mult. Au o relație apropiată, mai ales cu fata mea cea mare. Chiar au o enegie așa comună, ieșită din comun. Se înțeleg foarte bine. Este important să ai încredere să îți lași fetele cu cineva, să vezi că le iubește, că are grijă de ele. Fetele, de fel, sunt foarte drăgăstoase cu ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest