Alex Bodi, despre cum e să fii prizonier în propria casă! A vorbit fără perdea de oamenii care l-au trădat! VIDEO

 

Alex Bodi a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit în detaliu despre perioada grea prin care a trecut, după ce a fost privat de libertate din cauza dosarului de proxenetism în care încă este cercetat. Totodată, afaceristul a vorbit fără perdea și despre oamenii care i-au întors spatele atunci când a avut nevoie cel mai mult de susținere.

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu, după ce o lună de zile a stat după gratii, iar o altă bună bucată de timp a fost captiv în propria casă, fără dreptul de a părăsi locuința. Afaceristul a dezvăluit că deși nu a trecut deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale, totuși se bucură că lucrurile s-au întâmplat așa, pentru că și-a dat seama care sunt persoanele care țin la el cu adevărat.

”Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective. Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine.”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a recunoscut că a fost dezamăgit de oamenii pe care îi considera apropiați, care au preferat să creadă toate zvonurile care au fost lansate despre el, în loc să aibă încredere în cuvântul lui.

”Nu poți să judeci o persoană pentru anumite chestii care nu ești sigur că a fi adevărate, doar cine își vrea răul, sau persoane care suferă sau au anumite probleme își doresc să accepte adevărul, că ăsta ar fi adevărul. Sunt anumite situații în care oricât de puternic ai fi de afectează și oricât de puternic ai fi nu ai cum să te lupți cu toată lumea pentru că nu ai avea posibilitatea niciodată ca să le demonstrezi oamenilor.”, a mai spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest