Alex Bodi, dezvăluiri la Antena Stars despre marea iubire, ținută la secret! ”E cineva cunoscut!”

 

Nici Bianca Drăgușanu, nici Daria Radionova ori Oana Marica nu au reprezentat marea iubire a omului de afaceri. Alex Bodi a oferit detalii neștiute la Antena Stars despre una dintre idilele care l-au marcat profund.

 

Alex Bodi este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton. Relațiile lui cu Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu, Daria Radionova, Oana Marica ori ultima cucerire de care s-a despărțit de curând, au ținut capul de afiș al rubricilor mondene. Dar iată că altă femeie a reușit să-i sucească mințile și inima Don Juanului de Dorobanți.

 

La Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit că, imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu, a trăit o iubire pătimașă pe care a ținut-o însă departe de ochii curioșilor. Chiar dacă a obișnuit publicul cu relațiile lui tumultoase, presărate cu despărțiri și împăcări despre care a vorbit în mod public, Alex Bodi a ales să fie discret cu respectiva relație. De altfel, a mers la maximum cu discreția, el nedorind nici măcar să dezvăluie identitatea fostei partenere, mărginindu-se să spună că a fost vorba de o persoană publică.

 

Am avut o relație, dar am ținut-o mai ascunsă. Am preferat să nu vorbim sau să nu ne afișăm cumva, pentru că ne cunoaștem amândoi cum suntem. E cineva cunoscut și nu avea rost, pentru că știa unde duce și am zis că nu vrem să stricăm ce-a fost frumos, să repetăm anumite greșeli”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest