Alex Bodi, dovada supremă de dragoste pentru Bianca Drăgușanu! Ce a făcut bărbatul înainte să declare că blondina este femeia vieții lui/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Alex Bodi face ce face și intră în atenția tuturor! După ce o bună bucată de timp a fost plecat peste hotare, iată că celebrul afacerist s-a întors, din nou, pe meleagurile natale. Și chiar dacă pandemia de coronavirus i-a închis pe toți în case, iată că pentru dragoste, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este dispus să facă orice! Și să își riște sănătatea!

Înainte să posteze pe contul său personal că Bianca Drăgușanu este dragostea vieții lui, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul afacerist, imediat, cum a aterizat în România. Vigilenții paparazzii l-au filmat pe Bodi, în timp, ce se afla încă, în aeroportul Otopeni, în partea privată, acolo unde a fost așteptat de un prieten. Așadar putem spune că afaceristul este un bărbat de cuvânt, dat fiind că recent, i-a mărturisit Biancăi faptul că se întoarce înapoi în Capitală, la „primul semn de împăcare”. Așa că, putem presupune că, blondina și-a dat ok-ul!

Iar pentru că atunci când ești fericit, nu mai ții cont de nimic, Alex Bodi a apelat la ajutorul câtorva angajați ai aeroportului, pentru a-i pune bagajele în bolidul de lux. Și fără să se uite la bancnotele pe care le avea, afaceristul le-a împărțit și în stânga, și în dreapta, bărbaților care s-au ocupat de valizele sale, potrivit Spynews.ro

La scurt timp după ce a plecat de la aeroport, Alex Bodi a intrat într-o benzinărie, unde și-a alimentat atutoturismul. Sau stați să rectificăm! Unde un angajat i-a umplut mașina cu combustibil și, așa cum era de așteptat, afaceristul l-a răsplătit și pe acesta, așa cum se cuvine.

Ce nu a putut trece neobservată a fost nerăbdarea care se citea pe fața lui Alex Bodi de a urca cât mai repede în bolidul său de lux. Oare să fie vorba despre dorința arzătoare de a o strânge în brațe pe Bianca? Încă nu știm răspunsul întrebării, dar cert este că afaceristul a făcut următoarea oprire la un supermarket, de unde s-a aprovizionat cu multe produse, printre care și un bax de hârtie igienică, semn că se pregătește de izolare la domiciliu.

După toate opririle făcute, Alex Bodi s-a urcat la volanul bolidului său de lux și s-a îndreptat spre locuința sa. Oare acolo îl aștepta Bianca Drăgușanu? Încă nu știm, dar cu siguranță vom afla toate detaliile, așa că stați pe AntenaStars.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest