Alex Bodi, după mesajul de iubire pentru Ema Uta din Dubai: „Îmi pare rău că am rănit-o”

 

Omul de afaceri a făcut un gest romantic pentru make-up artist chiar în orașul milionarilor: a scris pe roata mare a caruselului un mesaj de dragoste.

 

Alex Bodi o iubește pe Ema Uta, cel puțin asta rezultă din ultimul gest al afaceristului. Pe roata mare a caruselului din Dubai a fost proiectat următorul mesaj: "from Alex to Ema - I love you” (n.r. de la Alex pentru Ema - Te iubesc!).

 

''Orice gest pe care îl fac este pentru că simt cu adevărat, nu am făcut ca să impresionez. Trebuie să îți facă plăcere să faci așa ceva, dar am făcut-o pentru că simt și Ema merită. Am și eu maturitatea mea și vârsta mea și mi-am dat seama că fata asta chiar m-a iubit și mă iubește în continuare.'', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Afaceristul nu a trebuit să scoată niciun ban din buzunar pentru a-și face publice sentimentele pentru aleasa inimii lui: ''Gestul meu a fost făcut din iubire, pur și simplu, fără interes. O iubesc și îmi pare rău că am rănit-o. Mi l-a făcut cineva gratis care mă cunoaște. Oricum când iubești, restul nu mai contează''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest