Alex Bodi, furios din cale-afară, după ce a cheltuit 35.000 de euro ca să își vadă fata, dar autoritățile i-au pus bețe în roate!

 
+3 click pentru
galerie

Alex Bodi nu trece prin cea mai fericită perioadă, din păcate. Celebrul om de afaceri a mărturisit, ori de câte ori a avut ocazia, că cele mai importante ființe pentru el sunt cele două fiice ale sale. Astfel că ultima problemă este legată chiar de fiica sa din Germania, pe care nu o poate vedea din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit Spynews.ro, Alex Bodi a făcut toate demersurile pentru a le aduce pe fiica sa din Germania și mama ei, în România. Iar pentru a aranja totul, afaceristul a scos din buzunar 35 de mii de euro. Milionarul a închiriat până și un avion privat, pentru a o putea îmbrățișa pe cea mică de sărbători, însă nu a primit autorizația de aterizare, lucru care l-a înfuriat la maximum.

Partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu a rămas și fară zecile de mii de euro, dar și cu dorul fiicei sale în suflet, după ce autorizația de aterizare nu a fost aprobată, chiar dacă a făcut o mulțime de demersuri pentru a nu întâmpina nicio problemă.

Vestea că nu îsi poate vedea fiica a picat ca o bombă pentru Alex Bodi, dat fiind că întotdeauna a avut grijă să-și vizite copilele și să le ofere tot ce au avut nevoie, asta până ca pandemia să dea totul peste cap.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest