Alex Bodi i-a dat lovitura de grație Biancăi Drăgușanu! Și-a asumat public relația cu Daria, la câteva zile după despărțirea de blondină!

 

Cine a spus că încurcate mai sunt căile dragostei, nu a spus rău deloc. Iar asta pentru că nu au trecut decât câteva zile de când Alex Bodi și Bianca Drăgușanu si-au spus “Adio”, iar de data aceasta, pare că separarea este pe bune. Și zicem asta pentru că omul de afaceri a și reluat legătura cu rusoaica Daria!

Alex Bodi i-a dat lovitura de grație Biancăi Drăgușanu! Nici bine nu s-au despărțit, că fostul soț al blondinei s-a refugiat în brațele rusoaicăi și a vrut ca toată lumea să vadă lucrul acesta. După ce a publicat o imagine pe contul său de socializare, internauții nu au avut cum să nu sesizeze hashtag-ul: “LoveD” care părea că ar vrea să exprime că dragostea pe care i-o poartă Dariei. Bănuiala urmăritorilor lui Bodi a fost confirmată în momentul în care rusoaica i-a comentat la imagine cu un alt hashtag “LoveA”.

Așa cum era de așteptat comentariile au curs valuri, însă ce ne-a atras atenția a fost un anumit comentariu al unei prietene de-ale Dariei care spunea că speră ca relația ei cu Alex Bodi să dureze pentru că este un băiat minunat. Fără să stea pe gânduri, rusoaica a confirmat că Alex Bodi este un bărbat de vis. Ba chiar mai mult decât atât, întrebată de reporteriii Antena Stars dacă își asumă relația cu afaceristul, Daria a răspuns interpretativ și sugestiv cu “Maybe”, adică “Poate”.

Ce spunea Daria de reîmpăcarea lui Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

„Și vreau să adaug că nu a fost nimic între noi și că nu va fi niciodată nimic. Așa că nu are rost să tot vorbim despre haosul acesta și să fie implicat numele meu în drama lor ieftină”, a completat șatena.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest