Alex Bodi îi dă replica lui Florin Salam, după ce manelistul a spus că i-ar fi dat țeapă cu afacerea

 

Alex Bodi a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars cum au stat, de fapt, lucrurile cu afacerea în care Florin Salam era implicat. Alex Bodi a mărturisit că Florin Salam a semnat un contract și știa destul de bine în ce s-a băgat.

''Din respect așa pentru el pentru că îl știu de 15 ani și avem mulți prieteni comuni, i-aș sugera să-și ceară scuze. Noi ne-am întâlnit o dată față în față vorbind de acest proiect, iar lucru care nu vreau să-l fac public și să dau dovezi pentru că pot să dau dovezi.

El nu poate să mintă cu nerușinare lumea și să-și dea cuvântul de onoare. În primul rând nu are cuvânt că nu știa de afacerea asta și că era vorba de un joc, cred că suferă de amnezie că am văzut că a întrebat-o pe soția lui cum se numește. Dar când le-a cerut la băieții ăștia niște bani, era joc? Tu știi că el are un contract semnat?

Păi tu semnezi un contract și știi că este un joc așa între noi? Eu cu încă cineva am băgat o grămadă de bani în proiectul fără să-i cer lui niciun cent, el avea niște obligații. El trebuia să facă niște publicitate, să facă promovări și când se va lansa.

Am venit de două ori acasă ca să ne întâlnim deoarece eram plecat în străinătate. Înainte de Crăciun m-am dus la el acasă și mi-a zis că băieții i-au promis... și i-am zis n-am nicio treabă cu ce i-au promis, iar de acum înainte să vorbească cu mine.'', a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest