Alex Bodi îi declară război fostei soții! Afaceristul vrea să îi ia copilul, după ce Iulia s-a implicat în dosarul DIICOT!

 

Alex Bodi i-a declarat război fostei soții, după ce Iulia Sălăgean s-a implicat în dosarul DIICOT în care este cercetat acesta! Afaceristul este decis să îi dea o lovitură sub centură fostei partenere și să îi ia copilul!

Alex Bodi face ce face și intră în atenția tuturor! La nici o săptămână după ce a fost luat în vizor de toată lumea, din cauza parangheliei de trei zile și trei nopți pe care a dat-o cu cei mai renumiți lăutari, iată că acum este implicat într-un alt scandal.

Problemele pe care le are cu Iulia Sălăgean, prima lui soție și mama fiicei sale, Selena, l-au făcut pe Alex Bodi să își dorească să obtină custodie exclusivă a fetiței lor. Acțiunea lui Bodi vine după ce acesta a aflat că Iulia este martor cheie în dosarul DIICOT, în care este cercetat, potrivit Spynews.ro

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a depus o cerere la Judecătoria Mediaș, unde a solicitat ca fiica lui Selena să intre in custodia lui și să i se stabilească domiciliul la vila sa din Tunari.

Iulia Sălăgean ar fi fost obligată să se prostitueze de Alex Bodi

Alex Bodi a fost arestat pentru faptele de crimă organizată, chiar dacă procurorii știau că Iulia Salăgean era obligată să se prostitueze de acesta din 2018. Potrivit Spynews.ro, afaceristul ar fi încasat bani grei din serviciile prestate de soția sa.

„Din exploatarea mandatului (de supraveghere tehnică din data 13.03.2018 - n.r.) au rezultat date că B.A.N. era implicat în activitatea infracțională de trafic de persoane și proxenetism (discuta cu XXX (fosta soție, Iulia Sălăgean - n.r.) despre activitatea de practicare a prostituției, reproșându-i că nu face suficienți bani. Victima îi transmitea că este afectată psihic de comportamentul lui (...)”, explică DIICOT.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest