Alex Bodi, înconjurat de VIP-uri în Africa de Sud: „Sunt niște oameni foarte simpli”

 

Alex Bodi a fost într-un business trip în Africa de Sud, unde s-a întâlnit și cu o parte dintre sportivii care au făcut istorie în plan mondial.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Bodi a vorbit despre excursia de afaceri pe care a făcut-o în Africa de Sud. El a reușit să îmbine utilul cu plăcutul, astfel încât a avut prilejul să stea alături de câteva nume grele ale sportului din această țară. Lucas Radabe, Herschelle Gibbs și Victor Metfield se numără printre VIP-urile cu care Alex Bodi s-a înteținut în acest sejur. El nu a ratat ocazia să facă și câteva poze cu aceștia, pentru a avea amintiri.

 

„A fost un eveniment foarte frumos. Am prezentat noi ceva acolo și cum aveam o comunitate foarte frumoasă în Africa de Sud, ni s-au alăturat niște personalități, niște oameni legendă ai Africii de Sud. Este vorba de un fotbalist care a jucat mult timp în Anglia, un rugbist și un jucător de cricket, care a fost unul dintre oamenii istoriei. Sunt niște oameni foarte simpli. Am avut o relație surprinzător de bună, niște oameni modești. Chiar am interacționat foarte ok cu ei”, a mărturisit Alex Bodi, în cadrul emisiunii Star News.

 

Chiar dacă a mers să discute despre business, Alex Bodi a avut parte și de câteva momente amuzante alături de cei din Africa. Cu toate astea, afaceristul a ținut să precizeze că lucrurile au fost serioase, iar oamenii sunt destul de modești

 

„Am râs, pe partea de business a fost business, iar după am fost super relaxați, chiar am rămas, surprins, marcat. Părerea mea este că un om cerebral trebuie să fie cât mai modest în viața de zi cu zi, mai ales că știi ce te recomandă trecutul și au palmares cum au ei. Deci, au fost cât se poate de modești”, a adăugat afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest