Alex Bodi, întâlnire cu Bianca Drăgușanu, înainte să fie arestat. Prima reacţíe a blondinei

 

Alex Bodi, întâlnire misterioasă cu Bianca Drăgușanu, înainte să fie arestat. Pe 11 octombrie, afaceristul a fost din nou arestat, în urma unei decizii a Curții de Apel Craiova. Se pare că, vedeta s-a văzut cu fosta lui soție, cu o seară înainte să fie luat de acasă de către autorități. Bianca Dragusanu a lămurit misterul şi spune că nu este nimic între ea şi fostul ei soţ, ci doar s-au interesctat la ieşirea de la un resturant.  

“Nu se pune problema de nicio intalnire pe ascuns. Am iesit la restaurant. La iesire, Alex a venit si el la restaurant. Eu deja plecam. M-a salutat, l-am salutat; asta a fost. Suntem oameni maturi, nu avem niciun motiv sa fim necivilizati. Si eu, si Alex, ne-am refacut viata. Nu a fost nimic premeditat.” , a declarat Bianca Drăgușanu.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat pentru a doua oară anul acesta și ar urma să petreacă o lună după gratii. Momentan, nu se știu condițiile încarcerării, mai ales că Alex Bodi a lăsat de înțeles știa de decizia autorităților.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest