Alex Bodi, prima reacţie după ce s-a spus că iubita i-ar fi plătit vacanţa: "Nu accept!"

 


Alex Bodi iubește din nou! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o vedetă cunoscută din showbiz-ul românesc. Cei doi amorezi au avut parte de mai multe vacanțe pe lux și opulență prin diferite țări exotice și s-au bucurat de fiecare moment prețios petrecut împreună.

Alex Bodi a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars după ce s-ar fi speculat că iubita lui ar fi plătit vacanța în Maldive. Afaceristul susține că nicio femeie nu i-ar fi plătit vreodată ceva, iar de fiecare dată a fost o persoană independentă din punct de vedere financiar.

''Alţii, ca să meargă pe unde am fost eu şi pe unde merg, că mă copiază în continuare, ar trebui să îşi facă credit pe viaţă, nu doar rate! Şi dacă ar fi fost adevărat că mă duc, în rate, pe bonuri de masă, pe etichet de....., de ce vreau eu, care este problema lor? Când vreodată am fost eu cu o femeie şi mi-a plătit mie vacanţa? Într-adevăr, a vrut să contribuie şi ea. Poate este ceva diferit, ţi-o zic pe bune, i-am zis de la început. Dar nu pot să permit eu, ca bărbat, să îmi plătească mie vacanţa sau să pun jumate-jumate. Nu există aşa ceva!

Eu pe litoralul românesc nu plătesc în rate şi nu plătesc nicio cazare, pentru că sunt la mine acasă pe litoralul românesc. Nu dau mai multe detalii, ca să creadă lumea că este laudă, sunt arogant sau răutăcios. Alţii, ca să meargă pe unde am fost eu şi pe unde merg, că mă copiază În continuare, ar trebui să îşi facă credit pe viaţă, nu doar rate!

S-au speculat o gramadă de preţuri: "Cât a fost?", "Cum a fost?" N-am răspuns pentru că nu mă interesează. Eu nu am anturaj în care să existe surse apropiate. La mine nu există surse ca la alte persoane. Anturajul meu este super restrâns. Nu mă apuc să le dezvălui lor cât am plătit pe o vacanţă, ce am făcut, ce n-am făcut... Ca să ştie lumea anumite detalii despre mine, ca să le dea mai departe în presă. Asta este o aberaţie! Nu există niciun fel de atenţie. Nici nu ştiu la cine se face referire cu flori. Eu sunt un om foarte matur şi asumat! Eu când fac ceva, îmi asum imediat'', a declarat Alex Bodi în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest