Alex Bodi riscă suspendarea permisului de conducere! Cu ce viteză uluitoare „a zburat” pe autostradă

 

Alex Bodi riscă suspendarea permisului de conducere, după ce „a zburat” pe autostradă cu o viteză uluitoare! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nici bine nu a ieșit din carantina instituționalizată, că a intrat, din nou, în atenția legii.

Alex Bodi a fost surprins conducând cu o viteză de 300 de km/ h pe autostradă, chiar dacă limita este de 130 km/ h. Filmarea în are Bodi conducea nebunește a fost făcută publică chiar de iubita lui, iar organele legii s-au autosesizat!

Pentru viteza incredibilă pe care a avut-o cu bolidul de lux și pentru inconștiența de care a dat dovadă, Alex Bodi riscă o amendă de până la 3.000 de lei și suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile!

Băgat cu forța în carantină, după ce a fost oprit pentru viteză

Alex Bodi nu este la primul episod demn de cursele cu mașini. Afaceristul a fost oprit, recent, de Poliție pentru viteza excesivă de pe străzile din Capitală, însă mare le-a fost mirarea că trebuia să se afle în izolare. Așa că nu au mai stat pe gânduri și l-au dus direct într-una dintre instituțiile menite carantinării persoanelor suspecte de coronavirus unde a stat timp de două săptămâni.

Viteza cu care a intrat în atenția polițiștilor a fost de 104 km/ h, în condițiile în care nu trebuia să aibă mai mult de 50 km/ h.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest