Alex Bodi s-a reîntors la vechea dragoste! A făcut peste 2.500 km pentru a-i fi alături!

 

Imediat după ce a fost eliberat din pușcărie și pus sub control judiciar, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ales să plece departe de România.

 

Cu nicio lună în urmă, Ale Bodi ieșea din pușcărie, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, ceea ce înseamnă că trebuie să respecte unele condiții. El este obligat să se prezinte atunci când judecătorul de cameră preliminară îi solicită prezența. Nu are voie că vorbească cu persoanele vătămate din dosar. Trebuie să anunțe autoritățile dacă își schimbă locuința. În plus, are obligația să meargă la organul judiciar pe raza localității în care locuiește în cazul în care este chemat.

 

Primul lucru pe care l-a făcut oul de afaceri imediat ce a fost eliberat a fost să caute împăcarea cu Daria Radionova, fosta lui iubită. Și, pentru a-I arăta că sentimentele pe care le are pentru ea sunt încă vii, a zburat direct la Londra, acolo unde se află frumoasa rusoaică. Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat în urmă cu aproximativ o săptămână. Amândoi au decis să-și mai dea o șansă în iubire, deși despărțirea lor a fost una cât se poate de furtunoasă. Vestea împăcării lor a șocat lumea showbiz-ului românesc, având în vedere în mod special cum a decurs separarea.

 

De altfel, după despărțirea de Bodi, Daria Radionova a fost cerută în căsătorie de un tânăr arab, dar nu a dat curs ofertei. Recent, frumoasa blondină a scris pe Instagram: ”Indiferent de cât de independentă și puternică, sunt om, o fată foarte sensibilă și o persoană cu o inimă bună ... vreau să fiu iubită ... să-mi fac o familie și să trăiesc o viață fericită. Toți acești oameni care mă judecă nu au idee prin ce trec, niciunul dintre acești hateri nu îmi plătesc facturile. Nimeni nu o face și nici nu a făcut-o, așa că nu e nevoie să se speculeze prostii”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest