Alex Bodi și Daria nu se mai ascund! Au dat frâu liber iubirii în văzul tuturor/ FOTO

 

Să vezi și să nu crezi! Chiar dacă toată lumea a crezut că Alex Bodi doar încearcă să o facă geloasă pe Bianca Drăgușanu cu rusoaica Daria, se pare că lucrurile dintre cei doi sunt chiar serioase.

Alex Bodi și-a confirmat relația cu noua bombă sexy din viața lui, iar acum nu se mai ascund și își fac declarații de dragoste pe oriunde apucă. Astfel că în urmă cu puțin timp, afaceristul a publicat o imagine pe contul său de socializare, iar, așa cum era de așteptat, rusoaica a reacționat imediat cu un comentariu cu două emoji-uri cu inimioare. Și dacă v-ați gândit că Alex Bodi i-a răspuns, atunci ați nimerit-o, căci și afacerisul i-a „oferit” o inimioară.

Cum au confirmat relația

Și dacă până acum doar ne-au făcut să ne ridicăm semne de întrebare despre relația lor, iată că acum Alex Bodi i-a luat în surprindere pe internauți, după ce pe pagina sa de socializare a publicat un filmuleț în care conducea și asculta o piesă extrem de romantică ale cărei versuri sunau cam așa: “Știi bine că doar tu ești fata din visele mele!”. Stați puțin, că asta nu este tot! Afaceristul a etichetat-o pe rusoaică în toată scena, semn că versurile îi erau dedicate.

Și așa cum era de așteptat, Daria Radionova a postat și ea câteva instasory-uri în care asculta o piesă la fel de romantică și în care l-a etichetat pe Alex Bodi.

Eh, ce mai putem spune decât că dragostea plutește în aer...


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest