Alex Bodi și Ema Uta sunt împreună! Sărutul care i-a dat de gol! / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Nu mai este un secret pentru nimeni: make-up artista Ema Uta este cea mai nouă cucerire a „milionarului din Mediaș”. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază tandră la botezul fetiței lui Mihai Costea.

 

În weekend a avut loc botezul fetiței lui Mihai Costea și a Adelinei Nica. Alex Bodi, bun prieten cu fotbalistul, a fost naș la marele eveniment. El nu a venit singur la petrecere, ci însoțit de make-up artista Ema Uta. Pe una dintre filmările urcate de Adelina Nica pe instagram cei doi sunt suprinși într-un moment de tandrețe. Sărutul dintre Alex Bodi și Ema Uta este prins de camera de filmare.

 

Deși a căutat să-și țină relația la secret, imaginile apărute pe rețelele de socializare de la petrecerea de botez a fetiței lui Mihai Costea sunt edificatoare pentru oricine. Alex Bodi și Ema Uta formează cel mai recent cuplu din lumea mondenă a Bucureștiului. Se pare că omul de afaceri este fascinat de femeile frumoase și independente, cele care au avut curajul să-și deschisă afaceri pe cont propriu. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, Daria Radionova are un brand propriu de blănuri, Oana Marica este patroana unui salon de înfrumusețare, în timp ce Ema Uta are o școală de make-up.

 

Partenera a lui Alex Bodi nu este străină de lumjna reflectoarelor. Ema Uta a devenit unul dintre cei mai apreciați profesioniști din domeniul make-up-ului și a pus bazele unei școli de machiaj extrem de căutate de tinerele care împărtășesc această pasiune. De altfel, Ema se ocupă personal de imaginea Loredanei Groza, precum și a Deliei sau Antoniei, în materie de machiaj.Blondina este originară din Râmnicu Vâlcea însă locuiește în Capitală de câțiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest