Alex Bodi și-a făcut planuri de nuntă cu Bianca Drăgușanu, după ce a negat că ar fi cerut-o în căsătorie pe Daria!

 

Dacă înainte triunghiul amoros format din Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și Daria Radionova era complicat, acum este și mai și. După ce rusoaica a dezvăluit că afaceristul îi promitea marea cu sarea și că a cerut-o și în căsătorie, Bodi a negat toate declarațiile facute de Daria. Și mai mult de atât, a dat de înțeles că urmează să facă nunta cu Bianca.

Imediat după împăcarea lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu, Daria Radionova a mărturisit pentru Spynews.ro că nu înțelege jocul pe care afaceristul îl face, dat fiind că până în momentul reconcilierii cu blondina a chemat preotul acasă ca să vorbească despre căsătorie.

La auzirea spuselor rusoaicăi, Bodi a intervenit și a negat vehement spusele fostei iubite. Și nu doar atât! Alex Bodi a aruncat și bomba care a pus pe jar showbiz-ul autohton!

”Nu este adevărat”, a spus Bodi, după declarațiile rusoaicei, pentru SpyNews.ro.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă. S-au despărțit, s-au împăcat, au divorțat, iar acum vorbesc de nuntă! Sau cel puțin așa ne-a făcut Bodi să înțelegem.

Din cauza neînțelegerilor și dramelor prin care au trecut, afaceristul și Drăgușanca nu au mai apucat să meargă la altar așa cum și-au propus, însă planurile nu sunt deloc deloc de domeniul trecutului, ci din contră.

”Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a mai adăugat Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest