Alex Bodi şi-a luat tălpăşiţa şi a plecat, după ce a facut dezvăluiri scandaloase despre Bianca Drăguşanu! Se întâlneşte cu rusoaica Daria? VIDEO

 

Alex Bodi a plecat din ţară imediat după ce a făcut dezvăluiri scandaloase despre Bianca. Haideţi să vedem pe unde se plimbă şi dacă nu cumva, se întâlneşte cu deja celebra Daria, fata despre care s-a spus că ar putea fi motivul certurilor dintre el şi Bianca.

În plin scandal cu Bianca Drăguşanu, Alex Bodi şi-a luat bilet de avion şi a plecat din ţară. Cu zâmbetul pe buze şi foarte relaxat, celebrul afacerist a postat o fotografie din avion şi pare că odată ce a decolat, a lăsat problemele acasă.

Nu ştim dacă pentru afaceri sau doar pentru a se relaxa! Dar cert este că de data aceasta a ales ca destinaţie Moncao, locaţie pe care a vizitat-o şi în urmă cu o săptămână, când întâmplător sau nu, se afla şi Daria - bomba sexy de care gurile rele spuneau că ar fi motivul scandalurilor dintre el şi Bianca.

Acum nu putem să ne întrebăm, dacă în spatele deciziei de a pleca, nu stă ideea de a se întâlni cu sexy moldoveanca. Însă cum amândurora le place atât de mult să călătorească, nu ar fi exclus nimic. Iar dacă Daria, în urmă cu 12 ore se afla în Londra, ce ar mai conta câteva ore de zbor? Mai ales că la destinaţie te aşteaptă persoana care te poate linişti şi îţi poate alunga toate grijile de pe cap!

Ce a zis Bodi de relaţia cu rusoaica

Contactat de reporterii Spynews.ro, Alex Bodi a mărturisit că dacă o cunoaşte, nu înseamnă că există ceva între ei. Mai mult de atât, omul de afaceri a dezvăluit că Bianca Drăguşanu era geloasă pe Daria Radionova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest