Alex Marcu se ține departe de ispite pe Insula Iubirii! „Nu o să-ți permit să-mi intri pe sub piele”

 

Concurentul nu vrea să o dezamăgească pe Teodora și le ține pe ispite la o distanță considerabilă.

 

Alex Marcu respinge aproape orice apropiere de ispitele de pe Insula Iubirii, în sezonul 6 al reality-show-ului de la Antena 1. Actorul spune că a impus anumite limite în relațiile cu acestea, care nu dorește să fie încălcate. El este concurentul care a dat ghirlanda jos de la gât, atunci când o ispită și-a manifestat interesul de a-l cunoaște. Alexandru spune că-i e mult mai bine cu această atitudine, gândind probabil în perspectiva revederii cu Teodora, iubita lui.

 

„Să nu te afecteze, să plângi pe aici. Dacă vreau să plângi, pot să ating punctul acela. Am impus limitele. Ce limite am. Nu e vorba de gest, că îl pun pe cap, ălsa cu flori, dar după ce vin intenții poți să le refuzi. Poți să nu-ți permiți. De la bun început poate a fost pretextul perfect că nu este loc. Nu o să-ți permit să-mi intri pe sub piele”, le-a transmis el ispitelor. „Nu înțeleg de ce intri tu în defensivă așa”, îi spune Ispita Bianca. „Stau mai comod așa”, a răspuns concurentul.

 

Bărbatul a avut și o cumpănă, încă din primele zile pe Insulă. S-a simțit jignit și a început să plângă atunci când Reimond l-a acuzat că e fals, că poartă o mască. ‘’Consider și este doar părerea mea că am fost jignit de către Rei când mi-a spus că port o mască. Faptul că a întrebat dacă aici pe Insulă port o mască este o ok, dar când a continuat și a insistat către această direcție m-a deranjat. A spune despre mine că port o mască, având în vedere că eu sunt de profesie actor, îți zic sincer că nu există jignire mai mare ca asta. Așa că aleg să nu îi spun asta personal pentru că așa sunt eu, dar o să îi transmit un mesaj pentru momentul în care se va uita el la televizor. Să știi că e o jignire foarte mare să acuzi un actor că poartă mască când nu își dorește decât să fie sincer, nu doar pe scenă, ci în viața de zi cu zi și să știi că întotdeauna când arăți cu degetul o persoană, cu trei degete arăți către tine’’, a mărturisit Alex cu ochii în lacrimi, justificându-și starea prin prisma meseriei la momentul respectiv.

Astăzi și mâine seară, vor fi transmise aventurile celor5 cupluri curoajoase la Antena 1. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest