Alex Penescu, victimă de la Colectiv: „Multe lucruri nu mai sunt ca înainte, dar…”

 

Tânărul s-a numărat printre supraviețuitorii de la Colectiv și a făcut o serie de mărturisiri emoționante la Star Matinal de la Antena Stars.

Alex Penescu a acordat un interviu la Star Matinal de la Antena Stars, în care a vorbit despre cât de tare s-a schimbat viața după evenimentele de la Colectiv. Supraviețuitorul incendiului de la Colectiv a mărturisit că, de-a lungul vieții, a întâmpinat perioade în care s-a simțit copleșit de schimbări, gândindu-se că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel ca în trecut.

„Momentele grele apar, din păcate, dar ține de fiecare dintre noi să găsim resursele, modalitățile necesare și ajutorul celor din jur să le depășim și să încercăm să scoatem binele din aspectele pozitive. Sunt și momente de descurajare, sunt și momente de speranță, dar ține de tine cum te raportezi la evenimentele mai plăcute sau mai neplăcute prin care treci. Am avut multe momente în care m-am gândit că totul s-a schimbat, nu va mai fi nimic ca înainte și, într-adevăr, multe lucruri nu mai sunt ca înainte, dar asta nu înseamnă că nu sunt bune în felul lor”, a spus tânărul.

Alex Penescu a adăugat: „Se spune că Dumnezeu nu-ți dă niciodată mai mult decât nu poți duce. Aș considera că focusul trebuie să fie pe sfârșitul victorios al unui drum, decât pe greutățile întâlnite pe parcursul drumului. Deși este o vorbă, eu am testat-o pe pielea mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest