Alex Pițurcă și Cristina Ich, testați pentru a afla dacă sunt infectați cu virusul COVID-19: „Pot fi asimptomatici”

 

Pandemia de coronavirus a băgat spaima în sufletele tuturor, atât din cauza rapidității de răspândire, cât și al numărului mare de infectați și de morți, care crește de la o zi la alta. Iar pentru a scăpa de orice teamă, Alex Pițurcă și Cristina Ich au decis să se testeze, împotriva COVID-19, cât mai repede.

Astfel că Alex Pițurcă și Cristina Ich, dar și restul familiei fiului fostului selecționer al naționalei României s-au testat împotriva noului coronavirus cu teste rapide procurate din Anglia. Și chiar dacă genul acesta de teste este interzis în Marea Britanie și nu este recomandată utilizarea lor acasă, fotbalistul și partenera de viață nu au dat importanță acestor aspecte.

„Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis. Pentru liniștea mea sufletească, pentru familie, pentru prieteni. Eu am înțeles că au marjă de 94%. Decât 6% cele care nu spun cu siguranță.”, a explicat Alex Pițurcă pentru Libertatea.ro.

Cristina Ich, acuzată că ar fi luat 33% din donațiile pentru Institutul Cantacuzino

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Cristina Ich s-a apărat și a declarat că nu se aștepta să i se strice imaginea din cauza unei acțiuni de care nu a fost vinovată nicio clipă.

“Eu am făcut greșeala să vorbesc mai mult decât este cazul, iar oamenii mi-au sărit în cap, eu fiind un simplu vector de imagine. Am început să mă enervez, eu știind de această campanie cum funcționează, faptul că 90% se duc către Cantacuzino, 10% pentru cheltuieli de marketing.

Pornind de la o știre falsă, de la o greșeală de comunicare. Au profitat, au dat știrea că se duc 33%, nescriind nicăiri că este vorba de 33%, dar așa au vrut ei să spună tuturor că se duc banii în buzunarul influencerilor. Atât eu, Flick, cât și Răzvan Popescu suntem vectori de imagine, al unui contract încheiat cu mult înainte de COVID-19 în România. Am încasat înjurături, am fost făcută ca la ușa cortului și lucrurile au degenerat așa cum nu mă așteptam.

A fost momentul oportun să se creeze o stare de haos.” a spus Cristina Ich.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest