Alex Velea a dat de pământ cu Lino Golden: „Te-am ferit prea mult de insucces. Te-ai înjurat de morți cu Abi, iar acum e fratele tău.”

 

Alex Velea l-a crucificat pe Lino Golden, după ce rapper-ul s-a descotorosit de artist și s-a aliat cu Abi, pe care îl satiriza în versuri, până de curând!

Cine ar fi crezut Alex Velea și Lino Golden vor ajunge să se războiască și să își arunce cuvinte atât de dure? Răspunsul: nimeni. Iar asta pentru că artistul i-a fost atât tată, cât și mentor, rapper-ului, de la o vârstă extrem de fragedă. Dar cum viața este imprevizibilă, au loc și situații la care nu se aștepta nimeni niciodată!

La scurt timp după ce Lino Golden a scris un mesaj în care i-a mulțumit lui Velea și Antoniei pentru anii în care i-au oferit un acoperiș deasupra capului și în care au avut grijă de el, Alex Velea a reacționat dur și i-a adresat câteva cuvinte tranșante rapper-ului.

Alex Velea a ținut să îi spună că nu îl mai recunoaște, iar comportamentul șocant pe care îl prezintă acum este unul pe care nu i l-a insuflat el. Ci din contră. Potrivit spuselor artistului, de-a lungul anilor a încercat să îl ferească pe Lino de ce a fost mai rău în lume, iar la o asemenea răsplată nu se astepta nicicând.

Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.” a scris Alex Velea.

Mai mult de atât, Alex Velea a menționat și de relația de „prietenie” pe care o are acum cu Abi, deși până nu demult, se înjura ca la ușa cortului cu acesta.

Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a mai scris Alex Velea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest