Alex Velea a șters pe jos cu Lino Golden, din cauza prieteniei cu Abi: „Lingi unde ai scuipat pentru niște cifre”/ VIDEO

 

Alex Velea l-a făcut praf pe Lino Golden, în cadrul vlog-ului pe care l-a publicat pe canalul său de YouTube și în care a explicat motivele care au dus la ruperea prieteniei cu rapper-ul și Mario Fresh! Iubitul Antoniei a aruncat cu săgeți otrăvite în cel care i-a fost fiu adoptiv, din cauza relației pe care o are cu Abi.   

Alex Velea a explicat cum s-a produs ruptura între el cu Lino Golden și Mario Fresh. Se pare că incompatibilitatea în ideile artistice au declanșat frustrări intre cei trei, ulterior decizând să meargă pe drumuri separate.

“Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. (...) Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society. (...) Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua.”, a spus Alex Velea pe canalul său de YouTube.

A șters pe jos cu Lino Golden

În timp ce numele lui Mario Fresh a fost menționat doar de câteva ori în cadrul vlog-ului, nu putem spune același lucru și despre cel al lui Lino Golden. Alex Velea a dezvăluit că a fost nevoit, de nenumărate ori, să rezolve problemele și conflictele pe care rapper-ul le isca în jurul lui.

Am fost nevoit să-mi pun reputația în jos, să rezolv aceste probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, pe care ei le-au creat, mai ales Lino.”, a spus artistul.

Acesta a continuat cu acuzații îndreptate spre Lino, arătându-se dezamăgit de alegerea de a fi prieten cu Abi, băiatul pe care, cu puțin timp în urmă, îl înjura și îl blama pentru acțiunile sale. Alex Velea a ținut să precizeze că motivul pentru care Lino Golden s-a „înhăitat” cu Abi este „de dragul” vizualizărilor.

”Cum puteți, mă băieți, să vă dați mari prieteni, când acum câteva luni, tu, Abi, îl înjurai de morți pe Lino și tu, Lino, îl făceai pe Abi gunoi? Dar știu, de dragul cifrelor, tu, Lino, ești gata să lingi acolo unde ai scuipat. Uiți că acum câteva luni, omul ăsta ar fi făcut orice ca să te distrugă, iar acum pozezi în prietenul lui. Mi se pare josnic. Nu-mi imaginam că poți să te duci atât de jos, dar uite că poți”, a mai zis Velea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest