Alex Velea, declarații oficiale despre războiul pe care îl poartă cu Lino Golden și Mario Fresh! De la ce a pornit totul/ VIDEO

 

După ce s-au tot speculat motive care ar fi dus la ruptura dintre Alex Velea și cei doi protejați ai săi, Lino Golden și Mario Fresh, iubitul Antoniei a făcut un vlog în care a explicat cu lux de amănunte de la ce a pornit războiul dintre el și foștii băieți „de aur”.

Vestea că Lino Golden și Mario Fresh au decis să meargă pe un drum separat de Alex Velea, cel care le-a fost un tată în industria muzicală și care i-a făcut cine sunt astăzi, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton.

De când s-a aflat că cei trei nu mai au nicio legătură unul cu celălalt, au aruncat multe săgeți otrăvite unul în celălalt, lăsând loc de interpretări în ceea ce privește motivul separării. Astfel că Alex Velea a decis să facă un vlog, în care să explice ce anume s-a întâmplat, de fapt, între el și cei doi fii vitregi.

Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.”, a spus Alex Velea pe vlog-ul sau.

Pe lângă dorința de a rămâne doar trei persoane în Golden Boy Society, Alex Velea a invocat ca motiv și faptul că a fost forțat să facă parte din anumite proiecte de-ale lor, în care nu credea, însă a făcut-o de dragul lor. Moment în care și-a dat seama că artistic nu mai pot colabora, din cauza diferențelor de idei.

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua. Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a mai spus Velea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest