Alex Velea își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Trei lucruri pe care nu le știai despre artist!

 

Zi mare pentru Alex Velea! Artistul împlinește astăzi vârsta de 36 de ani, iar din cauza contextului actual, nu va putea petrece in stilul caracteristic, alături de prieteni și de toți cei dragi și va fi celebrat doar de Antonia și de cei doi copii pe care îi au impreună.

Așa cum era de așteptat, prima care a ținut să îi ureze „La mulți ani!” lui Alex Velea a fost chiar partenera sa de viață, Antonia, care a publicat o imagine cu trupul bine lucrat al iubitului său și o filmare în care atingea pătrățelele artistului, semn că nu există nimic ce ar putea distruge chimia dintre ei. Că de, nu degeaba se spune că formează cel mai frumos cuplu din showbiz!

Cinci lucruri pe care nu le știai despre artist

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din industria muzicală românească, dar cu toate acestea, puțini sunt cei care știu faptul că a colaborat cu Nicu Alifantis în piesa „Calul Băla”, cu mult înainte de a sparge topurile muzicale datorită colaborării cu Anda Adam.

Pe lângă îndelednicirile muzicale, Alex Velea are și potențial actoricesc. Artistul a jucat în mai multe filme românești printre care „Un film Simplu”, „Nașa” și „Selfie”.

Un lucru uluitor pe care, cu siguranță, nu îl știați despre artist este că a dat voce unui personaj de desene animate din seria „Dincolo de hotarul grădinii”, fiind în totală antiteză cu look-ul său de bad boy!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest