Alex Velea nu mai e "mână spartă" de când e în relaţie cu Antonia. Cum l-a ajutat să devină chibzuit

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Velea a mărturisit cum l-a ajutat Antonia să devină bogat. Ce a dezvăluit îndrăgitul artist, dar și de ce nu reușea să țină de banii pe care îi avea până să intre într-p relație cu vedeta.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Velea a mărturisit că în trecut nu a pus prea mult preț pe bani, mai ales în adolescență, atunci când a devenit cunoscut datorită talentului său. Artistul a dezvăluit că până să intre într-o relație cu Antonia nu prea ținea de sumele pe care le avea, pentru că încerca tot timpul să îi facă fericiți pe cei din jurul lui.

„Nu m-am gândit prea mult la lucrurile astea materiale, mai ales în prima parte a carierei mele, când eram adolescent. Până să intru într-o relație cu viitoarea mea nevastă, cu Antonia, nu s-au ales prea mulți bani de mine, nu aș ști să spun, dar am fost mereu un spart, am încercat să-i fac pe toți fericiți cât am putut, deși fericirea poți doar să o întreții cumva cu lucruri materiale, dar nu poți să-l faci pe un om fericit doar dacă îi dai bani, trebuie să-l iubești”, a mărturisit Alex Velea, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest