Alex Zănoagă s-a întors la Simina Loica! „A plâns!”

 

Povestea de dragoste dintre Alex și Simina continuă, după ce a fost pusă pe pauză timp de o săptămână.

 

Cu o săptămână în urmă, Alex Zănoagă se hotăra să plece de acasă și o lăsa singură pe Simina Loica, să-l crească pe Dominic. Din cauza numeroaselor certuri, majoritatea izbucnite din lucruri mărunte, femeia a considerat oportună decizia lui Alex de a dezerta, apreciind că amândoi trebuie să-și pună liniște în gânduri. Ea considera că această pauză urma să fie decisivă în ceea ce privește relația de iubire dintre ei: ori îi va uni mai tare, ori despărțirea va fi pentru totdeauna.

 

Iată însă că pauza de iubire dintre Alex și Simina nu a durat decât o săptămână. Bărbatul s-a întors în căminul conjugal, din câte se pare de dragul micuțului Dominic. Simina Loica a spus că Alex Zănoagă a plâns în momentul în care și-a văzut copilul și că vede că Dominic îi simte lipsa foarte tare.

 

,,Când l-a văzut pe Dominic, după două zile, a plâns. Eu sper că răspunsul este spre da la amândoi, pentru mine era mult mai greu pentru că îl vedeam pe Dominic zilnic și îl vedeam că simte lipsa", a spus Simina.

 

După ce au avut o pauză de o săptămână, Alex Zănoagă, are un comportament mult mai bun cu mama copilului său și este mai atent să nu o supere sau să nu le mai afecteze relația din prezent în vreun fel.Ea a spus că comportamentul este mult mai apropiat și că își dorește să o ia mai ușor.

 

,,Comportamentul este mult mai apropiat și vrem să o luăm mai ușor. Noi ne certam din lucruri mărunte, iar de duminică am început să avem un comportament mai bun", a menționat Simina Loica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest