Alexandra de la „Insula Iubirii” trece prin chinuri groaznice, din cauza sarcinii: „Simt că mor!”/ VIDEO

 

Alexandra Diaconescu, cea care a fost și concurentă, dar și ispită la „Insula Iubirii, este însărcinată. Șatena a mărturisit că trece prin chinuri groaznice din cauza durerii pricinuite de travaliul în care se află de ore bune.

Contactată de reporterii Antena Stars, Alexandra Diaconescu a mărturisit că nu mai suportă durerile cu care se confruntă. Fosta ispita de la „Insula Iubirii” trebuia să nască în cursul zilei de miercuri, însă micuța pe care o are în pântece se lasă așteptată.

Alexandra Diaconescu a dezvăluit ca va naște natural și speră ca totul să decurgă așa cum trebuie, dat fiind că durerile pe care le simte sunt insuportabile.

„Mă suni într-un travaliu inoportun. Urmează să nasc natural. Sper să vină cât mai repede. Simt că mor. Sper să nu mai aștept încă o zi că leșin deja. Aștept de ieri. Travaliul a început de două ore. Pot să stau și 24 de ore așa, după cum zic medicii. Sper să nu fie cazul.”, a spus Alexandra Diaconescu, fosta ispită de la „Insula Iubirii” pentru Antena Stars.

În urmă cu puțin timp, Alexandra Diaconescu a scris un mesaj pe instagram, sub forma unei conversații cu fiica ei pe care o va numi Ines și căreia „îi reproșa” că s-a îngrășat 25 de kilograme în timpul sarcinii.

''Nu are fata niciun stres. E bine la mami în burtică. Avem și loc că, deh, ne-am făcut singurele. Am ajutat-o pe mami să se îngrașe doar 25 de kilograme, nimic grav pentru înălțimea ei. Cred că nu-i place ce vremuri trăim, altfel nu înțeleg de ce se încăpățânează să nu vină'', a scris Alexandra pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest