Alexandra Stan a explicat de ce își editează pozele de pe rețele: „Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic”

 

Cântăreața ține foarte tare la imaginea sa, drept pentru care se dorește „perfectă” în orice postare în care apare.

 

Alexandra Stan a recunoscut în cadrul unui InstaStory că nu lasă pozele naturale pe internet, ci le mai ajustează pe ici, pe colo, din dorința de a fi perfecta! Însă există și o motivație absolut obiectivă: faptul că nu a mai călcat de ceva vreme pragul unei săli de fitness, iar acest aspect a lăsat anumite urme.

 

„Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea <<perfectă>>” Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebuie să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a scris vedeta pe InstaStory.

 

În cadrul aceleiași postări, artista a lansat o invitație pentru toți urmăritorii ei să facă sport și să mănânce sănătos: „În același timp, da, este foarte important să facem sport. Eu mă resimt dacă nu fac o perioadă mai lungă. Așa că hai să mergem la sală sau să facem sport acasă, în parc, etc.! Și să mâncăm sănătos! Hai să fim toți sănătoși!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest