Alexandra Stan, devastată din cauza despărțirii de iubit: „Sunt încă în șoc! Încerc să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”

 

Alexandra Stan se află, din nou, pe lista burlăcițelor din România. Artista s-a despărțit de Bogdan Drăghici, bărbatul cu care a fost într-o relație timp de cinci luni, și i-a dedicat acestuia un mesaj de adio sfâșietor, semn că separarea i-a produs mari răni în suflet!

Alexandra Stan nu este deloc norocoasă în amor! Cântăreața a suferit multe decepții în dragoste, dezamăgiri care au rănit-o, însă peste care a învățat să treacă. Așa cum a făcut-o și de data aceasta, prin intermediul unui mesaj emoționant dedicat bărbatului cu care a format un cuplu timp de cinci luni.

Pe pagina sa de socializare, Alexandra Stan și-a luat rămas bun de la Bogdan Drăghici, mărturisindu-i că sentimentele de dragoste încă nu au apus și mulțumindu-i pentru toate momentele frumoase pe care le-au avut împreună.

„Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor.

Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…) Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.”, a fost o parte din mesajul scris de Alexandra Stan pe contul ei de socializare.

În ultima parte a mesajului de adio dedicat relației pe care a avut-o cu Bogdan Drăghici, Alexandra Stan a scris și câteva cuvinte pe care i le-ar adresa dacă l-ar mai întâlni o singură dată.

Deși nu a dezvăluit ce a stat la baza destrămării cuplului, artista a dat de înțeles că el a fost cel care a decis să pună stop poveștii de dragoste, precizând că nu ar putea să-l urască, grație momentelor frumoase pe care le-au trăit împreună.

Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!", a mai scris Alexandra Stan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest