Alexandra Stan și Dorin Popa, detalii neștiute despre perioada în care au format un cuplu: „Cu el a fost primul meu sărut”

 

Showbiz-ul autohton a fost cutremurat de vestea că Alexandra Stan și Dorian Popa au format un cuplu, în urmă cu câțiva ani! Cei doi au vorbit deschis despre perioada în care au fost împreună, iar artista a mărturisit chiar și faptul că că el a fost primul băiat cu care s-a sărutat vreodată.  

Chiar dacă amândoi sunt cunoscuți în showbiz-ul românesc, nimeni nu a știut că Alexandra Stan și Dorian Popa au format un cuplu! Potrivit spuselor artistei, cei doi au fost împreună în perioada liceului, chiar perioada în care artistul era implicat într-un proiect care a făcut furori în România.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

Mai mult de atât, se pare că cei doi s-au cunoscut în cadrul unui Bal al Bobocilor, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Se pare că povestea de dragoste dintre Alexandra Stan și Dorian Popa nu a ținut mai mult de o lună, din cauza situațiilor controversate specifice vârstei prin care au trecut.  

”E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci.”, a povestit și Dorian Popa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest