Alexandra Ungureanu, grave probleme de sănătate! Cu ce boală se confruntă: „Corpul uman se transformă”

 

Alexandra Ungureanu a dispărut, pentru o bună bucată de timp, din lumina reflectoarelor, iar acum am aflat şi motivul. Se pare că artista s-a confruntat cu o serie de probleme grave de sănătate, probleme despre care abia acum şi-a făcut curajul sa vorbească.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă toată lumea se obișnuia să o vadă cu zâmbetul pe buze, vedeta a vorbit cu greutate despre momentele prin care a trecut în ultima vreme, cât şi despre starea actuală de sănătate.

Artista suferă de o boală destul de complicată, care poate duce la infertilitate. Afecţiunea se numeşte endometrioză şi simptomele sunt extrem de dureroase, motiv pentru care este în căutarea unor soluţii eficiente.

"N-am vorbit niciodată despre chestia asta. Acum sunt în căutare de soluţii, cred că este una dintre afecţiunile de care aud foarte frecvent la femei, cumva cred că şi corpul uman se transformă în direcţia asta. Dar există soluţii, există şi copii abandonaţi", a spus Alexandra Ungureanu, potrivit Ciao.

Mai mult de atât, motivul pentru care nu am mai văzut-o pe micile ecrane pe Alexandra Ungureanu a fost deoarece, în ultimii doi ani, s-a confruntat cu o boală autoimună. Artistei i-au apărut chisturi dureroase care s-au format la ochi şi care au obturat nişte canale. Chiar dacă doctorul i-a propus să recurgă la o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea acestora, vedeta a refuzat, pe motiv că dacă le va ignora, vor dispărea – lucru care s-a şi întâmplat, din fericire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest