Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, de urgență la spital!

 

Marele actor Alexandru Arșinel, 82 de ani, a ajuns, din nou, la spital. Actorul a fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, cu câteva zile în urmă.

 

Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au ținut spitalizat și în trecut, potrivit Antena 3. Starea de sănătate a actorului s-ar fi deteriorat, după ce acesta a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care s-a petrecut în Botoşani cu ceva timp în urmă.

 

Fost director al Teatrului „Constantin Tănase”, în prezent colaborator, Arșinel a suferit un transplant de rinichi și mai multe intervenţii la coloană. El a mai fost operat în 2017, după ce a suferit un infarct.

 

Ultima oară când a avut nevoie de intervenție de specialitate din partea medicilor a fost în februarie anul curent. Arșinel s-a simțit rău încă de dimineață, iar seara a chemat ambulanța și a fost transportat, în jurul orei 20:00, la Spitalul Universitar din Bucureşti. Totul s-a întâmplat atunci pe fondul scandalului administrativ legat de funcția pe care o ocupa la Teatrul Constantin Tănase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest