Alexandru Arșinel a ajuns pe mâna medicilor! Actorul va suferi o nouă intervenție chirurgicală

 

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Celebrul actor va suferi o nouă intervenție la ochi.

Alexandru Arșinel, în vârsta de 81 de ani, nu trece deloc printr-o perioadă roz. Celebrul actor de comedie se confruntă cu multe probleme de sănătate. Iar acum acesta a ajuns pe mâinile medicilor, pentru o nouă intervenție la ochi.

Potrivit România TV, Alexandru Arșinel a ajuns în cadrul instituției medicale pentru o nouă operație la ochi. Se pare că marele actor ar fi fost operat chiar de managerul general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop.

A făcut un transplant de rinichi

Alexandru Arșinel a fost protagonistul unei controverse de zile mari, după ce a fost supus la un transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant.

După intervenția chirurgicală, actorul a fost acuzat că ar fi primit tratament preferențial, în condițiile în care mare parte dintre persoanele de pe listă, nu primesc organe de transplant și ajung să făcă dializă toată viața.

Doctorul Mihai Lucan, care s-a ocupat de transplant, declara la acea vreme, în 2013, că motivul pentru care l-a tratat pe Alexandru Arșinel a fost din cauza faptului că starea sa de sănătate era mult mai gravă decât a altora.

“Lista de aşteptare a pacienţilor în vederea unui transplant este doar un element de identificare, nu cuprinde elemente de argumentaţie pentru viteza de transplant. Listele de aşteptare nu dictează cine este sau nu transplantat. Eu nu ştiu dacă este aşa. Dar precizez, dacă este aşa, că alegerea s-a făcut numai pe baza unor motivaţii medicale”, declara Lucan în 2013.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest