Alexandru Arșinel, internat din nou în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19! Cum se simte acum actorul

 

Alexandru Arșinel a fost internat din nou în spital, după ce a fost diagnosticat cu o formă ușoară a noului coronavirus. Marele actor a ajuns din nou pe mâinile medicilor, deși fusese externat în urmă cu doar câteva zile. Care este starea sa de sănătate?

Alexandru Arșinel a fost internat, de urgență, la Institutul “Matei Balș”, în urmă cu puțin timp, iar vestea a picat ca o bombă pentru apropiații săi, dar fiind că fusese externat de cadrele medicale din instituția spitalicească, cu un diagnostic ușor. Infectarea cu noul coronavirus a venit la scurt timp după ce acesta și-a făcut vaccinul anti-COVID-19.

Potrivit surselor din presă, Alexandru Arșinel s-ar fi simțit rău după externare, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul medicilor.

A fost internat alături de soția lui

Vă reamintim că Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați în urmă cu câteva zile, din cauza infectării cu noul coronavirus, iar de pe patul de spital, marele actor a oferit câteva declarații exclusive pentru Antena Stars în care a dezvăluit că se simt ca doi oameni bolnavi și că nu înțelege cum a putut contacta virusul, dat fiind că s-au vaccinat în urmă cu o lună și jumătate.

„Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva.”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest