Alexandru Arșinel, o nouă lovitură. Hoțul care i-a spart casa actorului a rămas în libertate

 

Alexandru Arșinel a primit vești rele, din partea judecătorilor. În urmă cu ceva timp, în 2019, mai exact, casa marelui actor de la mare, din stațiunea 2 Mai, a fost spartă de hoți. Acest lucru nu s-a întâmplat doar o dată, ci în repetate rânduri. După cum se spunea atunci, hoțul nu a luat nimic de valoare, dar a forțat ușile, până a reușit să intre în locuință. Potrivit spynews.ro, după acest incident, oamenii legii au deschis atunci o anchetă, care a fost concluzionată abia acum. Așadar, cel care a încercat să fure bunuri de la artist a fost lăsat în libertate.

Vila pe care o deține actorul la mare se află chiar pe faleză, având o suprafață de 160 de mp, fiind dotată cu 3 dormitoare, dar și o grădină frumos amenajată. Lângă casa lui Alexandru Arșinel se mai află și vilele  Stelei Popescu și a lui Sergiu Nicolaescu

„Admite cererea de confirmare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă în dosarul penal nr. 386/P/2019 prin ordonanţa din data de 26.02.2020 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia cu privire la plângerea formulată de către Arşinel Alexandru Ioan. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât magistrații, potrivit sursei citate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest