Alexandru Arșinel, primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație! Cum se simte actorul acum/ VIDEO

 

Alexandru Arșinel a ajuns, în cursul zilei de marți, 29 septembrie, pe masa de operație. Contactat de reporterii Antena Stars, marele actor ne-a dezvăluit la ce intervenție chirurgicală a fost supus, cât și care este starea sa de sănătate la momentul actual.

Admiratorii lui Alexandru Arșinel pot sta liniștiți! Actorul de comedie a fost operat de cataractă, iar intervenția a fost de un real succes. Personalitatea teatrului românesc ne-a mărturisit că s-a aflat pe mâini bune, primind îngrijiri medicale din partea unuia dintre cei mai buni doctori oftalmologi din România.

„Am fost operat de cataractă de profesorul Tătaru la clinica condusă de Monica Pop. Am avut îngrijirea și atenția firească. Ochiul fiind un organ extrem de sensibil, am făcut o operație fără să se folosească scule. Ci numai picături. Am un ochi mai vigilent acum. Mi-a dat o serie întreagă de picături pe care trebuie să le administrez o lună de zile și să merg la control săptămânal și sper să fie totul bine” ne-a dezvăluit Alexandru Arșinel.

Care este starea de sănătate a actorului, în prezent

Deoarece nu a apărut nicio problemă în timpul operației, iar lucrurile au decurs ca la carte, marele actor nu va sta nicio zi internat. Mai mult decât atât, Alexandru Arșinel ne-a mărturisit că de mâine va merge până și la repetițiile de teatru, dar chiar și așa, va încerca să nu exagereze cu efortul depus.   

„Nu voi sta nicio zi internat. De mâine merg la teatru, voi merge la repetiții. Mi-a plantat un cristalin, mi l-a scos pe acela pe care l-am avut și mi-a pus unul nou și sper să ne adaptăm la noile condiții de viață. Miopia o depistezi odată cu înaintarea în vârstă. Atunci apar primii ochelari, apoi îți dai seama că ceva nu mai funcționează ca lumea și medicul oftalmolog este cel care spune că trebuie să îți schimbi cristalinul, ca să nu rămâi fără vedere.” ne-a mai spus marele actor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest