Alexandru Bobicioiu și-a deschis sufletul de ziua iubitei. Mesaj pentru Simina Loica: ''La mulți ani, iubito!”

 

Simina Loica a împlinit 29 de ani. Alexandru Bobicioiu, actualul partener al acesteia, a dorit să fie primul care-i transmite un mesaj de felicitare, așa că i-a scris în miez de noapte.

 

Simina Loica a împlinit 29 de ani, așa că Alexandru Bobicioiu a vrut să fie primul care o felicită. Acesta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru partenera lui încă de la miezul nopții. ''La mulți ani, iubito! Îți doresc multă sănătate și fericire, tot ce-ți dorești tu să ți se îndeplinească. Te iubesc!'', a scris Alexandru Bobicioiu pe rețelele de socializare.

 

Bruneta are un copil cu Alex Zănoagă, dar relația dintre cei doi nu a funcționat după venirea pe lume a lui Dominic, așa că au decis să se despartă. Simina și-a găsit rapit fericirea în brațele lui Alex Bobicioiu, care, din câte se pare s-a atașat și de copilul acesteia. Mai mult, fiul Siminei și a lui Alex Zănoagă îi spune „tată” lui Alex Bobicioiu. "Tata, tata!", a spus Dominic privindu-l pe Alex Bobicioiu, iar răspunsul nu a întârziat să apară: "Tatăl tău este bolnav", a spus acesta în timp ce tușea.

 

La finalul lunii septembrie, Alexandru Bobicioiu și Alex Zănoagă urmează să se confrunte într-o bătălie în cușcă. Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu, foști concurenți la un show matrimonial, se vor lupta în cușca MMA. Alex Zănoagă i-a lansat provocarea lui Alexandru Bobicioiu după ce s-a scris că Simina l-ar și înșelat cu el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest