Alexandru Ciucu a sperat că știrea cu moartea lui Stephan Pelger este un fake-news: „A fost foarte drăguț”

 

Șocat de tristețea adusă de moartea lui Stephan Pelger, Alexandru Ciucu a sperat inițial că vestea este doar un zvon fals. Creatorul de modă a fost profund afectat de tragedie și a transmis un mesaj în acest sens.

Prietenii apropiați ai lui Stephan Pelger erau conștienți că acesta trecea prin perioade dificile, dar sperau că se află pe drumul spre vindecare. Gestul tragic la care a recurs designerul a provocat o suferință profundă în inimile tuturor celor care îl cunoșteau, inclusiv în cazul lui Alexandru Ciucu.

”Când am aflat de această veste tristă, am sperat că este un fake news. Este o veste care ne dă peste cap. Stephan m-a ajutat foarte mult, am terminat un master la Paris și am avut nevoie pentru un examen de un interviu cu un designer român și el a fost foarte drăguț, m-a ajutat foarte mult.

Sunt dat peste cap, nu știu ce să spun. Acum ceva vreme discutam despre afacerile noastre, el îmi spunea, pe vremea aceea, că este foarte dificil, financiar vorbind. Nu spun că acesta ar fi fost un motiv pentru care să se fi întâmplat lucrurile acestea. Nu pot să vă spun dacă își urma sau nu tratamentul pentru depresie.”, a declarat Alexandru Ciucu la Antena 3 CNN.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest