Alexandru de la „Dragoste fără secrete”, stârneşte noi controverse! S-a sărutat pasional cu Nicoleta! „Îmi este greu să am o relaţie”

 
+2 click pentru
galerie

Alexandru de la „Dragoste fără secrete” este o prezenţă controversată în experimentul de televiziune. Se pare că nu doar Nicoleta şi Mădălina sunt cele care tânjesc după atenţia lui, ci şi consoarta de acasă. Deşi a spus că nu vrea să mai aibă de a face cu nimeni altcineva în afară de femeia care i-a dăruit un copil şi care îl aşteaptă acasă, iată că acesta s-a jucat din nou cu inima Nicoletei.

În timpul unei conversaţii cu Nicoleta, Alexandru i-a dat de înţeles blondinei că îşi doreşte o relaţie cu ea, dar în afara emisiunii. La finalul discuţiei, cei doi s-au sărutat, ca şi când formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

"Vrei doar o relaţie aici? Eu vrea să înţelegi că şi mie îmi este greu să am o relaţie cu tine doar aici. Vreau o relaţie cu tine ca lumea. Dar cum facem? Gândeşte-te că eu am decis, în primul rând, cu Mădălina să plec pe drum. Ţi-am jurat că după emisiune o să vorbim", a spus Alexandru.

"Eu nu am gesturi cu Mădălin, pentru că nu mă lasă inima", a spus Nicoleta.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest