Alexandru şi Nicoleta de la „Dragoste fără secrete” au părăsit competiţia, după ce şi-au spus adio

 
+2 click pentru
galerie

După ce zilele trecute au hotărât să-și mai dea încă o șansă și să fie din nou împreună, acum Nicoleta și Alexandru au hotărât să o ia pe drumuri separate şi să părăsească experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”.

Alexandru, concurentul controversat a cerut să iasă din competiţie, iar împreună cu el a plecat automat şi Nicoleta. Din cauza trecutului tumultuos, cei doi concurenţi au început relaţia cu stângul. Nicoleta a fost extrem de rănită de cel căruia îi declara dragostea supremă, acest lucru devastând-o. Bianca Sârbu, noua prezentatoare a emisiunii, văzând nepăsarea lui Mădălin la suferinţa Nicoletei, i-a cerut să plece acasă

„Nu contează că mă iubește sau nu, eu luni trebuia să plec. Am cerut să ies pentru că nu mai rezist, care mai e rolul meu aici...Eu vreau să plec pentru că mama mea nu se simte bine, mama s-a dus în Turcia pentru că e sora mea acolo, noi nu stăm cu toții. M-am exprimat greșit, cu forța...” a spus Alexandru, la „Dragoste fără secrete”.

Cei doi au fost eliminaţi în urma neînţelegerilor şi din cauza tensiunilor pe care le aduceau conceptului de televiziune. Astfel, Nicoleta şi Mădălin au părăsit competiţia „Dragoste fără secrete”, lăsând un nou cuplu să le ia locul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest