Alexandru și Nicoleta de la „Dragoste fără secrete”, gesturi intime în timpul pauzei de publicitate, de faţă cu Mădălina! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Alexandru încă oscilează între cele două femei din casa „Dragoste fără secrete”: Nicoleta și Mădălina. Pe timpul unei pauze publicitare, bărbatul i-a făcut o propunere indecentă Nicoletei, spre bucuria acesteia.

Este cunoscut faptul că Alexandru joacă la două capete. După ce iniţial i-a dat speranţe Nicoletei că atunci când se va încheia emisiunea, vor intra într-o relaţie, iar pe Mădălina a lăsat-o însărcinată, Don Juan-ul „loveşte” din nou.

În timpul unei pauze publcitare, Alexandru i-a propus Nicoletei să il lase să danseze provocator lângă ea. Aceasta a refuzat, şi în schimb a început să îi arate ea lui Mădălin ce mişcări are în dotare. Dar concurentul nu s-a lăsat. Odată aşezată pe scaun, cu Mădălina lângă ea, Alexandru a început să se unduiască mai ceva decât un stripper profesionist.

După o „bătălie” de mişcări, care mai de care, mai provocatoare, Nicoleta s-a prins poftă de dans şi a început să danseze, într-un mod în care, ar încinge imaginaţia oricărui bărbat.

„Îmi vine sa dansez şi eu! Iar eu vreau să dansăm provocator.” i-a spus Mădălin, Nicoletei.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest