Alexia Eram, despre cel mai dureros moment din viaţa ei: „Obișnuiam să plâng în fiecare zi”

 

Alexia Eram e fiica Andreei Esca. Tânăra e la început de carieră, e foarte activă pe rețelele de socializare, pe Instagram are peste 680.000 de fani. De-a lungul anilor a colaborat la diverse campanii, dar s-a și concentrat la studiile sale. A făcut facultatea în Marea Britanie, acolo a locuit pentru o perioadă.


Invitată la o emisiune TV, Alexia Eram a fost întrebată despre cel mai dureros moment pe care l-a trăit până acum. Tânăra a spus că a plâns mult când a plecat în Anglia, la studii. Plângea și în România, la despărțirea de familie, de toți cei dragi, dar și acolo, când era singură. „Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit”, a declarat ea.


„De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a completat ea. De o bună perioadă, Alexia Eram a revenit în România. A finalizat cursurile în Anglia, a primit chiar și diploma de absolvire vara aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest